Even voorstellen…..

Tine Wassenaar, Logopedist & Praktijkhouder

In 1990 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Groningen. Daarna heb ik in Vinkeveen als zelfstandig logopedist gewerkt. In 1992 heb ik een praktijk overgenomen in Tilburg-West. Na 8 jaar ben ik in Tilburg-Noord gestart. In deze wijk  is het werk uitdagend, interessant en erg gevarieerd.

Ik ben praktijkhouder met ruim 25 jaar ervaring en werk als all-round logopedist en afasietherapeut van dinsdag t/m vrijdag in de praktijk. Ook ben ik actief lid van MENT = Multidisciplinair Eerstelijnzorg Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH) Tilburg en Eye-opener.   Als afasietherapeut behandel ik zowel in de praktijk als aan huis.

 www.nah-ment.nl

Op maandag, dinsdag en donderdag werkt Anne Verschuuren sinds 2016 als all-round logopedist.
Zij beheerst ook de talen Engels, Duits en heeft ruim 15 jaar werkervaring. Anne is gespecialiseerd in lees- en spellingsproblematiek..

Sinds 1 februari 2021 is Cody Vincken op woensdag en vrijdag werkzaam als all-round logopedist. Zij is gespecialiseerd in OMFT-problematiek en het behandelen van fonologische problemen. Ze werkt vooral met kinderen met spraak-taalstoornissen. Ook beheerst ze gebarentaal.

In de praktijk worden alle voorkomende stoornissen in stem, spraak en taal behandeld. Hieronder vallen ook problemen in het verwerven van een tweede taal en afwijkende mondgewoonten.
Wij zijn kwaliteitsgeregistreerd in het register voor paramedici en zijn lid van de NVLF.
(Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie)
Wij zijn lid van de kwaliteitskringen voor logopedisten.
Wij zijn lid van Studiegroep neurorevalidatie.
Wij houden onze deskundigheid op peil door het volgen van actuele/specialistische na- en bijscholingen..