06-38744828 wassenaar10@12move.nl

Even voorstellen…..

Tine Wassenaar, Logopedist & Praktijkhouder

In 1990 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Groningen. Daarna heb ik in Vinkeveen als zelfstandig logopedist gewerkt. In 1992 heb ik een praktijk overgenomen in Tilburg-West. Na 8 jaar heb ik deze locatie geruild, omdat Tilburg-Noord mij meer uitdaging kon bieden. In deze wijk werken is afwisselend, interessant en erg gevarieerd.

Ik ben praktijkhouder met ruim 25 jaar ervaring en werk als all-round logopedist en afasietherapeut van maandag t/m donderdag in de praktijk. Tevens ben ik actief bestuurslid van MENT = Multidisciplinair Eerstelijnzorg Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH) Tilburg. Als afasietherapeut behandel ik zowel in de praktijk als aan huis.

 www.nah-ment.nl

Op maandag, woensdag en donderdag werkt Anne Verschuuren als all-round logopedist.
Zij beheerst ook de talen Engels, Duits en heeft 15 jaar werkervaring.

Maandag- ,dinsdagochtend en vrijdag behandelt Evita Jorissen als all-round logopedist.
Zij heeft ervaring in het behandelen van kinderen met spraak-taalontwikkelingsstoornisssen en meertaligheidsproblematiek.

In de praktijk worden alle voorkomende stoornissen in stem, spraak en taal behandeld. Hieronder vallen ook problemen in het verwerven van een tweede taal en afwijkende mondgewoonten.
Wij zijn kwaliteitsgeregistreerd in het register voor paramedici en zijn lid van de NVLF.
(Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie)
Wij zijn lid van de kwaliteitskringen voor logopedisten in Midden-Brabant.
Wij houden onze deskundigheid op peil door het volgen van actuele en specialistische na- en bijscholingen volgens de  gestelde kwaliteitseisen.